Hvorfor har I trukket flere penge fra min konto?

Når du tilmelder dig 3 dages Premium, accepterer du samtidig at medlemskabet bliver fornyet automatisk, når de 3 dage er udløbet - med mindre ud afmelder dig inden.

Læs betingelserne her: http://www.findroommate.dk/blivmedlem

Af tekniske grunde bliver medlemskabet fornyet 4 timer før det udløber, hvilket er præcis 68 timer (3 døgn minus 4 timer) efter dit køb. Hvis du ikke har afmeldt dig inden da, bliver dit medlemskab fornyet med 30 dage til 289 kr.

Du kan se alle dine køb, og hvornår de blev lavet, under Indstillinger > Mine køb