Jeg kan ikke opdatere min annonce - hvad er det galt?

Du kan opdatere din annonce under Bolig Information. Hver gang du angiver nye informationer på din annonce, skal du huske at klikke på den grønne "gem"-knap i venstre side. Hvis du har problemer med at opdatere din annonce, så prøv at opdatere informationerne én ad gangen, og klik "Gem" efter hver gang.

Hvis du stadig ikke kan opdatere annoncen, så fang os på chatten eller send en mail til os på support@findroommate.dk.