Hvilke betalingsmetoder tager i imod?

Når du tilmelder dig Premium, er den nemmeste måde at betale på med betalingskort. Vi accepterer følgende kort:

Du kan tilmelde dig med kortbetaling her.

Hvis du ikke har noget betalingskort, kan du også betale via bankoverførsel. For at gøre det, skal du først oprette en gratis profil. Du skal mindst overføre 230 kr, svarende til 23 dages Premium medlemskab. Når du overfører pengene, så skriv dit brugernavn i kommentarfeltet. Hvis du ikke kender dit brugernavn, så kan du finde det under dine kontoindstillinger. Efter pengene er blevet overført, tager du et screenshot af kvitteringen og sender det til support@findroommate.dk, sammen med dit brugernavn. Når din overførsel er på vores konto, aktiverer vi dit Premium medlemskab, og giver dig besked.

Vores bankoplysninger er:

Reg.: 6301

Kontonummer.: 0001322559